Page 39 of 115 FirstFirst ... 29303132333435363738394041424344454647484989 ... LastLast
Results 381 to 390 of 1141

Thread: Sunda News


  1. #381
    Contributor hatinurani's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    sukabumi
    Posts
    4,339
    Rep Power
    10

    Re: Sunda News

    Quote Originally Posted by Definda View Post
    Teuh nyaaaa.... Aki mah... pami kana sasajen mah mani haget.... hilap we ka incu2....
    Kang Amirh wilujeng tepang.... ari sareng abdi mah gampil kang... cekap nyandak voucher belanja wae hehe... hatur lumayan kanggo boboran..... Punten ahh hehe..
    Tah kang amir saur abdi oge didieu mah tukang heureuy wungkul..teu incu teu akina sadaya tukang banyol..punten ulah dilebetkeun kana manah nya..da kumaha deui matak alakrab oge tina ngaguyon..

  2. #382
    Junior Member amirh's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Jakarta
    Posts
    424
    Rep Power
    6

    Re: Sunda News

    Quote Originally Posted by Syanti View Post
    Wilujeng tepang.....kang Amirh.
    Saruwa abdi oge enteu tiasa nyarios Sunda nu lemes !

    Kang hanu, kang Andir kang Kentut, nu tiasen mah...komo Ki Sunda mah...tukang ngedongeng !
    ngen di die mah kudu kuat mental na....!he he he....
    Komo ari jeng Kang Hanu, sareng Ki Sunda mah !
    Wilujeng tepang Nyi Syanti,
    Ari mental mah pasti kuat, nu pasti te kuat pulsana he..
    Nyi Syanti, ari kawit timana, ari abdimah ibu ti leweng tasikmalaya, cibalanarik, singaparna, ari bapak lumayan ti Manonjaya cenah turunan Dalem Wangsawijaya.

    Resep kana kembangnya?
    Ini Aku, Ini KeluargaKu, yang ini...................... JANGAN DULU DI KLIK !!!

  3. #383
    Contributor Syanti's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Sri Lanka
    Posts
    4,519
    Rep Power
    12

    Re: Sunda News

    Quote Originally Posted by amirh View Post
    Wilujeng tepang Nyi Syanti,
    Ari mental mah pasti kuat, nu pasti te kuat pulsana he..
    Nyi Syanti, ari kawit timana, ari abdimah ibu ti leweng tasikmalaya, cibalanarik, singaparna, ari bapak lumayan ti Manonjaya cenah turunan Dalem Wangsawijaya.

    Resep kana kembangnya?

    Nya eta, kang Amir....abdi mah made in Banten....dipasarkeun na di Bandung ! Nu meser na ti Sri Lanka ! he hehe
    Ayena teh parantos 18 tahun di Sri lanka !
    Abdi oge di die enteu aya batur nu tiasa di ajak nyarios sunda...hiks hiks !

    Atuh puguh abdi mah resep kana kembang.....! ngen nu sok tetaneman bapak na...!

  4. #384
    Junior Member amirh's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Jakarta
    Posts
    424
    Rep Power
    6

    Re: Sunda News

    Quote Originally Posted by Definda View Post
    Teuh nyaaaa.... Aki mah... pami kana sasajen mah mani haget.... hilap we ka incu2....
    Kang Amirh wilujeng tepang.... ari sareng abdi mah gampil kang... cekap nyandak voucher belanja wae hehe... hatur lumayan kanggo boboran..... Punten ahh hehe..
    Met wawuh Neng/Nyi/teteh/bibi/ceuceu/Nini Definda. Eh bener hente yeh. he..
    Wilujeng tepang sadayana.

    weleh..... weleh....., kok ngos-ngosan jeng kesangan ti tadi rasana cape pisan padahal ngetrit te sabaraha. Bener2 bingung tos taunan te ngucap bahasa sunda komo nulis can pernah, karak ayena iye yeh.
    Pernah baca majalah Mangle, masih aya te nya majalah mangle.
    Ini Aku, Ini KeluargaKu, yang ini...................... JANGAN DULU DI KLIK !!!

  5. #385
    Contributor hatinurani's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    sukabumi
    Posts
    4,339
    Rep Power
    10

    Re: Sunda News

    Quote Originally Posted by amirh View Post
    Met wawuh Neng/Nyi/teteh/bibi/ceuceu/Nini Definda. Eh bener hente yeh. he..
    Wilujeng tepang sadayana.

    weleh..... weleh....., kok ngos-ngosan jeng kesangan ti tadi rasana cape pisan padahal ngetrit te sabaraha. Bener2 bingung tos taunan te ngucap bahasa sunda komo nulis can pernah, karak ayena iye yeh.
    Pernah baca majalah Mangle, masih aya te nya majalah mangle.
    Memang kang amir bahasa mah kedah seueur diucapkeun sareng ditulis...tiasa karena kabiasaan...abdi oge disebat rada lancar nulis sunda teh didieu we..da kadang2 sadidinten mah sok rada balelol nyarios sunda teh..komo sareng sepuh mah...upami mangle mah asa sok tara ningal ayeuna mah terakhir sabaraha tahun kapengker masih keneh ningal mung tos ngaipisan halamanana teu jiga kapungkur kandel sareng rame we eusina...

  6. #386
    Junior Member amirh's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Jakarta
    Posts
    424
    Rep Power
    6

    Re: Sunda News

    Quote Originally Posted by Syanti View Post
    Indo...teh sanes "Incu domba ?"

    Kang Hanu ari ti Cililin mah...tukang dodol jeng ladu jigana !

    Ti...Tasik mah amun enteu tukang Karidit...tukang karupuk aci...!

    he he he lumpat heula...bising di baledok !
    Tapi ari dibaledok na ku artos mah .....mangga wae...!
    Yeh, dangukeun, terang te yeh!!!.
    Mun teu aya orang tasik,
    Teu aya jelema nu benghar, nu maju, nu segala-gala lah.
    Nu boga pertama ide kridit pan orang tasik, meskipun kiriditna panci jeng boboko. he.. he..
    Sok bayangkeun mun teu aya orang tasik boga ide sistim kiridit,
    moal kabeli tah imah, mobil, motor. Moal aya jelma benghar kaos ayena.
    Negara moal maju kaos ayena.
    Kedah bersukur aya orang tasik, aya didiyeu.
    Ini Aku, Ini KeluargaKu, yang ini...................... JANGAN DULU DI KLIK !!!

  7. #387
    Contributor Syanti's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Sri Lanka
    Posts
    4,519
    Rep Power
    12

    Re: Sunda News

    Quote Originally Posted by amirh View Post
    Yeh, dangukeun, terang te yeh!!!.
    Mun teu aya orang tasik,
    Teu aya jelema nu benghar, nu maju, nu segala-gala lah.
    Nu boga pertama ide kridit pan orang tasik, meskipun kiriditna panci jeng boboko. he.. he..
    Sok bayangkeun mun teu aya orang tasik boga ide sistim kiridit,
    moal kabeli tah imah, mobil, motor. Moal aya jelma benghar kaos ayena.
    Negara moal maju kaos ayena.
    Kedah bersukur aya orang tasik, aya didiyeu.

    he he he.....!
    Kang Hanu, Aki, Kang Kentut, kang Andir....coba dangukeun tah...!
    Bener nya urang Tasik......teh nu boga ide pertama ngariditken....barang-barang kaperluan rumah tangga!!!

    Muhun kang Amir urang teh kudu bersyukur...di Indonesia teh rupa-rupa suku bangsa na.
    Aya ti Tasik.....tukang kridit.
    Ti Padang.....icalan sangu...eh maksudna teh, restoran Padang.
    Pokona mah Bhineka Tunggal Ika !

  8. #388
    Advisor
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    22,192
    Rep Power
    30

    Re: Sunda News

    Quote Originally Posted by amirh View Post
    Met wawuh Neng/Nyi/teteh/bibi/ceuceu/Nini Definda. Eh bener hente yeh. he..
    Wilujeng tepang sadayana.

    weleh..... weleh....., kok ngos-ngosan jeng kesangan ti tadi rasana cape pisan padahal ngetrit te sabaraha. Bener2 bingung tos taunan te ngucap bahasa sunda komo nulis can pernah, karak ayena iye yeh.
    Pernah baca majalah Mangle, masih aya te nya majalah mangle.

    nepangkeun pribados Kang Amir, cingan kunaon Akang beut neulah aya anu nyeubat bandar geudang aya deui patani geudang? rupina duanana teh usaha sampingan kitu Kang?

  9. #389
    Contributor hatinurani's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    sukabumi
    Posts
    4,339
    Rep Power
    10

    Re: Sunda News

    Quote Originally Posted by Syanti View Post
    he he he.....!
    Kang Hanu, Aki, Kang Kentut, kang Andir....coba dangukeun tah...!
    Bener nya urang Tasik......teh nu boga ide pertama ngariditken....barang-barang kaperluan rumah tangga!!!

    Muhun kang Amir urang teh kudu bersyukur...di Indonesia teh rupa-rupa suku bangsa na.
    Aya ti Tasik.....tukang kridit.
    Ti Padang.....icalan sangu...eh maksudna teh, restoran Padang.
    Pokona mah Bhineka Tunggal Ika !
    Aya hiji deui profesi urang tasik anu sok kalangkung "tukang patri"...hehehe masih keneh aya kitu tukang patri teh...

  10. #390
    Junior Member amirh's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Jakarta
    Posts
    424
    Rep Power
    6

    Re: Sunda News

    Quote Originally Posted by andir View Post
    nepangkeun pribados Kang Amir, cingan kunaon Akang beut neulah aya anu nyeubat bandar geudang aya deui patani geudang? rupina duanana teh usaha sampingan kitu Kang?
    Sami2 nepangkeun.
    Eta gedang mah Persipan kanggo murangkalih nu masih alit2 keneh, nu masih se eur butuh biaya kanggo sakolah. Puntennya sundana balelo, maklum guruna nyi Syanti asli cenah ti Banten padahal mah ti Menes.
    Last edited by amirh; 03-09-08 at 03:08 PM.
    Ini Aku, Ini KeluargaKu, yang ini...................... JANGAN DULU DI KLIK !!!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
©2008 - 2013 PT. Kompas Cyber Media. All Rights Reserved.

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0