Page 39 of 113 FirstFirst ... 29303132333435363738394041424344454647484989 ... LastLast
Results 381 to 390 of 1128

Thread: Sunda News


  1. #381
    Advisor
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    22,178
    Rep Power
    30

    Re: Sunda News

    ngabuburit yu, kabeh dulur2!!!!dimana yeuh rek buka puasa poe ayeuna?

  2. #382
    Contributor hatinurani's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    sukabumi
    Posts
    4,207
    Rep Power
    11

    Re: Sunda News

    Quote Originally Posted by andir View Post
    ngabuburit yu, kabeh dulur2!!!!dimana yeuh rek buka puasa poe ayeuna?
    kang andir...ngabuburit anu paling ajib mah saurna..mancing bari ngagayeum koaci...moal karaos!! nyaho2 tos batal we kang!! sok geura cobian..hehehe

  3. #383
    Junior Member torirest's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    di bawah pohon rindang
    Posts
    253
    Rep Power
    7

    Re: Sunda News

    Quote Originally Posted by andir View Post
    ngabuburit yu, kabeh dulur2!!!!dimana yeuh rek buka puasa poe ayeuna?
    abdi mah biasa we, buka puasa di bumi.

  4. #384
    Senior Member kentut2's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    1,168
    Rep Power
    8

    Re: Sunda News

    Quote Originally Posted by amirh View Post
    Met wawuh Neng/Nyi/teteh/bibi/ceuceu/Nini Definda. Eh bener hente yeh. he..
    Wilujeng tepang sadayana.

    weleh..... weleh....., kok ngos-ngosan jeng kesangan ti tadi rasana cape pisan padahal ngetrit te sabaraha. Bener2 bingung tos taunan te ngucap bahasa sunda komo nulis can pernah, karak ayena iye yeh.
    Pernah baca majalah Mangle, masih aya te nya majalah mangle.

    Wilujeung tepang Kang Amirh.....perkawis Majalah Mangle mah ku Kang Andir we he...he...







    [ ku minta janjimu ku tak mau menunggu asa ]

  5. #385
    Contributor Ki Sunda's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Bandung-Jawa Barat
    Posts
    2,554
    Rep Power
    10

    Re: Sunda News

    Quote Originally Posted by Syanti View Post
    Indo...teh sanes "Incu domba ?"

    Kang Hanu ari ti Cililin mah...tukang dodol jeng ladu jigana !

    Ti...Tasik mah amun enteu tukang Karidit...tukang karupuk aci...!

    he he he lumpat heula...bising di baledok !
    Tapi ari dibaledok na ku artos mah .....mangga wae...!
    Sihoreng nyiSyanti tukang ngawadul, majar di Si Lanka teu aya urang Sunda, jadi teu aya batur nyarita suda. Eta istilah "indo" jadi incu domba, tisaha eta teh ? Padahal "Indo" teh hartina Instruktur Dongeng. Ari jang Andir jeung jang Kentut kamarana ? Ulah ngintip mnding bae, mundingna og geus insyaf yeuna mah.
    " Alam Padang, Poe Panjang, Jagat Kamanusaan"

  6. #386
    Advisor
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    22,178
    Rep Power
    30

    Re: Sunda News

    Quote Originally Posted by kentut2 View Post
    Wilujeung tepang Kang Amirh.....perkawis Majalah Mangle mah ku Kang Andir we he...he...




    tuh nya, Kang kentut2 mah eta bagian Akang salaku Pupuhu Departemen Atikan, wayahna sok eta pang neangankeun majalah Manglena, lamun henteu eta wae anu di juru jalan lodaya di tambut heula, jigana komplit tah dokumentasina ti nomor 1 nepi ka nomor anyar, ha.....ha.


  7. #387
    Senior Member kentut2's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    1,168
    Rep Power
    8

    Re: Sunda News

    Mangga we mun eta alamat nah...nepi ka ujung-ujungna ka Mang Daeng Jurangan Lektut heula ah.... he..he...







    [ ku minta janjimu ku tak mau menunggu asa ]

  8. #388
    Contributor hatinurani's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    sukabumi
    Posts
    4,207
    Rep Power
    11

    Re: Sunda News

    Wilujeng enjing dulur2 sunda...wilujeng beraktifitas...anu nuju shaum wilujeng shaum..anu ngangon munding wilujeng ngangon..anu nuju ngerecek gaang..wilujeng masak...mugi2 dinten ieu dipasihan kalancaran sareng ditantayungan ku Gusti Nu Maha Suci..amien...

  9. #389
    Newbie Syanti's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Sri Lanka
    Posts
    0
    Rep Power
    0

    Re: Sunda News

    Quote Originally Posted by hatinurani View Post
    Wilujeng enjing dulur2 sunda...wilujeng beraktifitas...anu nuju shaum wilujeng shaum..anu ngangon munding wilujeng ngangon..anu nuju ngerecek gaang..wilujeng masak...mugi2 dinten ieu dipasihan kalancaran sareng ditantayungan ku Gusti Nu Maha Suci..amien...


    Wilujeng siang sadulur sadayana ! (da die mah siang keneh !)

    Eta kang Hanu keur ngedagoan goreng gaang kanggo buka puasa!
    Aki mah keur ngangon munding...meuren !
    Kang Andir...nuju ngojay di Cikpundung....da harareudang cena !
    Kang Kentut nuju ngadorong andong....da kuda na nuju puasa...enteu tiasa narik andong na !
    Neng Defi....keur masak huut !
    Neng Tori.....keur nyiem baso jeng dadar telor make pucuk cau !
    Neng Erni.....nuju ngagoreng....walang !

  10. #390
    Senior Member kentut2's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    1,168
    Rep Power
    8

    Re: Sunda News

    Quote Originally Posted by Syanti View Post

    Wilujeng siang sadulur sadayana ! (da die mah siang keneh !)

    Eta kang Hanu keur ngedagoan goreng gaang kanggo buka puasa!
    Aki mah keur ngangon munding...meuren !
    Kang Andir...nuju ngojay di Cikpundung....da harareudang cena !
    Kang Kentut nuju ngadorong andong....da kuda na nuju puasa...enteu tiasa narik andong na !
    Neng Defi....keur masak huut !
    Neng Tori.....keur nyiem baso jeng dadar telor make pucuk cau !
    Neng Erni.....nuju ngagoreng....walang !
    Duh...gusti...kacida pisan naha keur nuju ngadorong andong....ehs....ehs..... leuleus pisan euy ayena he...he...








    [ ku minta janjimu ku tak mau menunggu asa ]

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
©2008 - 2013 PT. Kompas Cyber Media. All Rights Reserved.

Content Relevant URLs by vBSEO